Інтернет від Укртелекому: 55 тисяч користувачів у 57 містах і селах Сумщини

05.07.2016

Кількість користувачів інтернету від Укртелекому на Сумщині сягнула 55 тисяч

Протягом останніх років оператор інвестує в розширення географії покриття та модернізацію мережі інтернет. Особлива увага приділяється інтернетизації невеликих населених пунктів, що дозволяє їм вийти на новий рівень розвитку.

Сьогодні безлімітний інтернет від Укртелекому є у 57 населених пунктах Сумської області, зокрема і у 44 селах та селищах міського типу.

Для своїх інтернет-абонентів компанія пропонує нові, сучасні та доступні пропозиції. Наприклад, послуга «Інтерактивне TV» поєднує в собі цікавий контент та інтерактивні можливості. Клієнти мають можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілено за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Також можна ставити телепрограми на паузу (до 10 хв), перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час.

Компанія прагне забезпечувати максимальну кількість українців доступом до мережі, реалізуючи низку проектів. Оператор розпочав стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що передбачає, зокрема, заміну ADSL на сучасніші технології. Завдяки цьому абоненти Укртелекому матимуть доступ до інтернету на швидкості до 50 Мбіт/с за технологією VDSL та до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

Укртелеком є лідером ринку фіксованого доступу до мережі інтернет, який надає послуги в усіх регіонах країни. Сьогодні інтернетом від Укртелекому користується понад 1,6 млн. абонентів у 2 тисячах населених пунктів України.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за   технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ