Понад 300 працівників Сумської філії Укртелекому зробили свій внесок у благоустрій 19 населених пунктів області

27.04.2016

Працівники Укртелекому в Сумській області взяли  участь у традиційній весняній волонтерській акції  «Чисте місто», яка пройшла 23 квітня 2016 року. Навести лад на вулицях, парках та скверах у 19 населених пунктах області загалом вийшло більш ніж 300 працівників  філії та членів їх родин

P1018643.JPG Ромни сквер.jpg

Наприклад, у м. Ромни «екологічний десант» Укртелекому приводив до ладу територію скверу, а у Сумах - територію школи-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей.

Під час толоки учасники волонтерського проекту висадили 126 дерев, облаштували 11 клумб, зібрали та вивезли майже 5 тонн сміття. Загалом було прибрано територію площею майже 7000 кв.м.

P1018630.JPG P1000463.JPG

Корпоративна волонтерська акція «Чисте місто» – це приклад соціальної відповідальності бізнесу, яка полягає не лише в стабільній роботі підприємств та сумлінній сплаті податків та заробітної плати. Відповідальний бізнес завжди активно інтегрується у життя міст, сіл та селищ, де живуть та працюють його робітники. Спільні зусилля та командна робота на благо рідних міст та країни краще за все об’єднують людей.

Загалом на суботник в усіх областях України вийшло майже 7 тисяч співробітників Укртелекому.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксована і мобільна телефонія та «хмарні» рішення.

Укртелеком розпочав стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за   технологією VDSL і до 1 Гбіт/с – за FTTH/GPON.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ «Укртелеком» є Група СКМ