Новий рівень сервісу для мешканців Сум

17.02.2016

В оновленому центрі обслуговування абонентів Укртелекому можна отримати кваліфіковану консультацію щодо послуг компанії, швидко їх підключити, зручно сплатити рахунок

У Сумах  відкрито оновлений універсальний Центр обслуговування абонентів Укртелекому, де для зручності відвідувачів розширено зону обслуговування, демонструються популярні сервіси компанії. Тут можна отримати кваліфіковані консультації стосовно послуг, швидко підключити  фіксовану чи SIP-телефонію, швидкісний інтернет, Інтерактивне ТВ, придбати ADSL-модем, телевізійну приставку.

Крім того, у центрі є термінал самообслуговування для сплати рахунків Укртелекому без комісії.

У Центрі можна стати також і абонентом мобільного зв’язку та високошвидкісного мобільного Інтернету від оператора «ТриМоб».

Центр обслуговування абонентів Укртелекому у Сумах розташовано за адресою:

вулиця Іллінська, 2.

Працює щодня без перерви

з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 19-00,

у суботу – з 10-00 до 15-00,

неділя – вихідний.

DSC_0776.jpg

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі. 04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/