Ощадбанк розпочав встановлення інформаційно-платіжних терміналів у центрах обслуговування абонентів Укртелекому

18.12.2015

Ощадбанк розпочав реалізацію пілотного проекту зі встановлення  інформаційно-платіжних терміналів у центрах обслуговування абонентів Укртелекому. Наразі 24 ІПТ встановлено в населених пунктах 5 областей України:  Закарпатської, Рівненської, Сумської, Херсонської та Черкаської.

За допомогою терміналів можна оплачувати не лише весь спектр послуг Укртелекому, а й житлово-комунальні рахунки, здійснювати платежі на вільні реквізити, переказ коштів між картками, в тому числі на картки інших банків, переглядати баланс карткового рахунку, отримувати міні-виписки за операціями та багато іншого. У терміналах самообслуговування Ощадбанку можна здійснити понад 100  операцій.

«Користування інформаційно-платіжними кіосками – один з способів заощадження часу. Впевнений, що абоненти Укртелекому оцінять можливість здійснення всіх необхідних платежів в одному терміналі», – зазначає заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Святослав Кацалап.

«Укртелеком працює над тим, щоб клієнту було зручно сплачувати за надані оператором послуги, - говорить директор корпоративних комунікацій Укртелекому  Михайло Шуранов. –  Термінали Ощадбанку в наших центрах обслуговування – це швидкий та сучасний спосіб оплати. До того ж, без комісії за послуги Укртелекому.  Сподіваємось, що наші клієнти будуть ними активно користуватись».

Мережа інформаційно-платіжних терміналів Ощадбанку налічує 1200 терміналів, розташованих по всій території України.

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі. 04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/